Cavi Lipo DeLuxe alakformáló gép

4 AZ 1-BEN A TEST ÉS AZ ARC SZÉPSÉGÉÉRT, EGÉSZSÉGÉÉRT!

 A Skinrex több mint 10 éve van jelen a piacon, de úgy tűnik most érkezett el a pályája csúcspontjára:Áprilisban dobta a piacra Cavi-Lipo DeLux nevű kombinált zsírbontógépét, ami azonnal világsiker lett!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

 • Cavi-Lipo DEX alkalmas akár egy komplett alakformáló szalon ellátására is.
 • A Skinrex legújabb Cavi-lipo de Lux gépén négy különböző fej biztosítja a teljes és tökéletes kezelések lehetőségét.
 • A vendégek igényei szerint használható kúraszerűen külön csak az ultrahangos fej  csak zsírbontásos kezelésekre
 • vagy használható külön narancsbőr kezelésre a GYALU is
 • Az igazán intenzív kúráknál felváltva, egymást kiegészítve mindkét testkezelő fejet használhatjuk.
  • Az arckezelő rendszerrel is komplett arcfeszesítő kezelést alkalmazhatunk
  • A Cavi-Lipo ultrahangos fejével kúraszerűen maximum egy kezelést végzünk hetente 
  • GYALU fejjel kezelhetünk akár minden nap, általában dupla mennyiség szükséges belőle, mint a kavitációs kezelésből
  • Komplett kezelésnél hetente egy kavitációs kezelést, és kettő gyalu kezelést javasolunk
  • A jelenleg az országban lévő gépek nagy leterheltséggel működnek, megtérülési idejük 3-4 hónap!

 

A CAVI-LIPO DE LUX KEZELŐFEJEI:

25 kHz-ES ULTRAHANGOS FEJ

 A Cavi-Liponál már megszokott 25 kHz-es kavitációs fejet vízhűtéssel szerelték, így biztosítva a fej állandó 25 fokos hőmérsékletét, és a még nagyobb hatékonyságot.  Teljes testet kezelhetünk vele, miközben vendégünk zavartalanul pihenhet.

A Cavi-Lipo szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően képes a más gépeknél alkalmazott 3 MHz helyett – a már végleges zsírbontást okozó 25 MHz-e dolgozni

VÁKUUM MASSZÁZS FEJ – A GYALU

Egy hét alatt a vendégek kedvence lett: ez a különleges kezelés látványosan – valósággal legyalulja a narancsbőrt, formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat – ez az LPM, vagy ahogy a vendégeink hívják: a GYALU: hivatalosabban a vákuum masszázs az elektro- és a fényterápia egyetlen látványos kezelésben!

A GYALU ALKOTÓRÉSZEI:

 •   PULZÁLÓ VÁKUUM: 
 • motorikusan meghajtott görgők, a vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik.
 • ELEKTROTERÁPIA
 • A kezelőfejbe épített elektroterápiás impulzusok fokozzák a keringést, vérbőséget okoznak a kezelt felületen, csökkentik a fájdalmat, serkentik a sejt anyagcserét, valamint jótékonyan hatnak az izomzatra.
 • VÖRÖS LÁGY LÉZER 
 • A kezelőfejbe épített vörös lágy lézer fény különleges kiegészítése a kezelésnek

PRÉMIUM ARCKEZELŐ RENDSZER

Nem is lenne teljes ez a gép, ha csak a testkezelésre lenne alkalmas: komplett arc – dekoltázs és mell kezelő rendszer is segíti a gép kezelőjének munkáját. Kavitációs feje a testkezelő fejhez hasonlóan szilikonos, ezzel lehetővé teszi, hogy az arc vagy tokaközelében se legyen zavaró a denevér hang. Segítségével az arc és toka környékét fogyaszthatjuk, illetve aktív hatóanyagokat juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe.

Vákuum masszázs arckezelő feje tornáztatja a bőrt – valódi lifting torna látványos eredményekkel. Egy cserélhető, külön kis kezelőfej a dekoltázs illetve a mell kezelésére alkalmas is egyedülálló.

Skinrex Dél-Korea egyik legismertebb szépségipari gépeket gyártó cége, több mint 40 országban értékesíti elsősorban alakformálásra, ultrahangos zsírbontásra, vákuum masszázsra és oxigénterápiás arckezelésre alkalmas gépeit. 12 éve gyárt esztétikai és orvosi műszereket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

 Ha már csalódott az eddig alkalmazott zsírbontógépekben, ha kipróbálna valami igazán hatékonyat, megbízhatót, ha szeretné hogy vendégei elégedetten távozzanak, próbálja ki a Skinrex gépeit!

Most speciális lízing lehetőséggel is!

Tavaszi akcióban bruttó

4.940.300 helyett  4.191.000 Ft

Kapcsolat

Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249