Cavi Lipo GT mini zsírbontó gép

Cavi-Lipo GT – az ultrahangos zsírbontás mini bajnoka !
A méltán népszerű Cavi-Lipo Zsírbontógép legfiatalabb kistestvére Nagyobb sikert jósolnak neki, mint elődjének – nem csoda, hiszen:

  •   25 kHz – hogy az ultrahangos sugarak a legmélyebbre juthassanak
  •  680 nm-es vörös lágy lézer a hatékony zsírkiürítésért

  • szabadalmaztatott szilikon fej a teljes biztonságért, a vendégek kényelméért – ezért kezelhetünk vele testen és arc közelben egyaránt

  • kényelmes, kompakt kivitel a könnyű kezelés érdekében

  • picike, könnyen mozgatható, szállítható, bérbe adható.

  • a többi készülékhez képest alacsony beszerzési ár

Ha olcsón szeretne felső kategóriás minőségű testkezelőgéphez jutni, keressen minket MOST!
MIÉRT A SKINREX ZSÍRBONTÓGÉP?

Az alkalmazott technológiának és a 25 kHz-es frekvenciának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így azok nem képesek az újranövekedésre. Így a kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül, ráadásul az eredmény tartós: a kezelés után, a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja hatását.

A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető, és egy alkalommal teljes testet is kezelhetünk!

Ez a zsírbontó technológia lényegesen hatékonyabb mint a jelenleg piacon lévő zsírbontó készülékek, egy-egy alkalommal teljes testet lehet vele kezelni, és kevesebb alkalom is teljes és végleges hatékonyságot eredményez!

A különbség a különböző frekvencián működő zsírbontó gépek között: a 25 kHz sokkal mélyebb rétegekbe jut el – a 25 kHz-es frekvencia a Skinrex szabadalmának köszönhetően használható csak ebben a zsírbontó készülékben, – enélkül ennek már nagyon éles hangja lenne

Az ismert és szabadalomnak számító zsírbontó szilikonfejbe  a 25 kHz-es ultrahangon kivül két frekvencián is működő lágy lézert is beleépítettek:

  •  Az 680 nm-es vörös szín javítja a sejtek oxigén ellátását, az ellenanyag termelést, a vérkeringést, erőteljes méregtelenítést indít el. A vörös színnel a test kezelését végezzük.
  • Ez a frekvencia a zsírbontó lézerek frekvenciája, ez biztosítja a leghatékonyabban a zsírbontást, és a zsírkiürítését a sejteknek, ezzel is hatványozva a Cavi-Lipo kavitációs hatását.
  • Az 580 nm-es sárga fény pedig bőrünket teszi bársonyossá, ezt a színt az arc és toka, dekoltázs kezelésénél használjuk
Ha olcsón szeretne felső kategóriás minőségű testkezelőgéphez jutni, keressen minket MOST !

Tavaszi akcióban bruttó

1.905.000 helyett  1.397.000 Ft​

Kapcsolat
Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249