Gyakran ismételt kérdések

Árral, megrendeléssel kapcsolatos kérdések:

Nem találom a honlapon az árakat, hol tudok ennek utánajárni?

Az aktuális árajánlatunkat kérésre azonnal elküldjük, minden egyéb fontos információval együtt, ha kitölti a lap alján található formunkat, kérjük, jelezze hogy árajánlatot kér, esetleg hogy melyik gép érdekli leginkább és hová, milyen célra használná a gépet.

Hol lehet megrendelni a Skinrex Beauty Hungary készülékeit?

Kérjük, töltse ki bejelentkező űrlapunkat, és visszahívjuk a részletekkel

Mennyi idő alatt szállítják le a gépet?

A gépet a megrendeléstől, és az ezzel egy időben megfizetett előleg megfizetésétől számított 30 napon belül szállítjuk. Az előleg minden esetben a gép árának 80%-a, a második részletet a gép átadásakor kell kifizetni.

Ki fizeti a gép szállítási költségeit?

A gépet szakszervízünk helyezi üzembe Budapesten, ennek költségei benne vannak a gép árában, vidékre szállítás esetén a szállítás költségei Önt terhelik

Ki végezheti a kezelést?

A gép kezelése rendkivül egyszerű, pár  órás betanítás után tulajdonképpen bárki használni tudja. Ennek ellenére nem árt, ha olyan kezelőszemélyt találunk a géphez, akinek van némi fogalma az emberi testről, egészségről, egészséges életmódról, ugyanis vendégeink általában tele vannak az ezzel kapcsolatos kérdésekkel.

A gép árában benne van egy fő teljeskörű betanítása is, illetve  video alapú használati és karbantartási útmutató is adunk a gépekhez.

Láttam olcsóbb gépeket az interneten, ez miért kerül ennyibe?

Hasonló gépeket (de csak nagyon hasonlónak mondható) árulnak több kínai gyártónál. Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján mi azonban úgy éreztük, hogy lassan eljött az ideje annak, mikor ebből a szolgáltatásból is egyre inkább a minőséget fogják keresni a vendégek, és szükség van olyan – még megfizethető árú készülékre is, ami a legfelsőbb igényeket is kielégíti (és persze nem kínai)

Lehet-e bérelni a gépeket?

Nem! Gondolja át: ha én meg vagyok győződve arról, hogy ennek a gépnek az ára pár hónap alatt megtérül, milyen bérleti díjat kérhetnék el Öntől ahhoz, hogy az mindkettőnknek megérje?

Garanciával, javítással kapcsolatos kérdések:

Mennyi időre nyújtanak garanciát a Skinrex gépekre?

A gépekre cégünk egy éves teljes garanciát vállal. Minden készülékünket kizárólag a Skinrex által speciálisan kialakított kellékanyagokkal szabad használni, és a használati útmutató szerint kell karbantartani. Ellenkező esetben a garancia megszűnik!

A gépvásárlásnál a gépekhez szükséges anyagok megvásárlása is kötelező.

Mire terjed ki a garancia és mire nem?

A garancia kiterjed minden olyan meghibásodásra, ami a gép üzemszerű alkalmazása során fordul elő. Nem terjed ki azonban azokra a sérülésekre, amik esetleg a gép mozgatásából, szállításából, felborulásából, és egyéb mechanikus sérüléseiből adódtak.

Mi történik ha a gép garanciális időn túl hibásodik meg?

A garanciás időn túli meghibásodás esetén is vállaljuk a gép szervizelését, akkor azonban annak költségeit vásárlóinknak kell állnia.

Kinek a feladata a gép beüzemelése, és mennyibe kerül?

A gép beüzemelését szakszervízünk végzi az Ön telephelyén.

Befektetéssel, kockázattal, megtérüléssel kapcsolatos kérdések

Kinek érdemes ezekbe a készülékbe fektetni?

Tapasztalataink alapján azoknak akik rendelkeznek megfelelő szolgáltató hellyel és megfelelő vendégkörrel.

Megfelelő szolgáltató hely alatt főként azokat a helyeket értjük, ahol a test szépítésével, építésével kapcsolatos szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

Megfelelő vendégkör alatt pedig olyan potenciális ügyfélkörre gondolunk, amelynek tagjai törődnek tesi épségükkel, szépségükkel, és ha nem is mondhatók túlsúlyosnak, de foglalkoztatják őket a túlsúllyal, zsírpárnák csökkentésével kapcsolatos gondolatok.A fenti két kritériumot figyelembe véve tökéletes befektetés lehet az ultrahangos zsírbontás a következőknek: szépségszalonok, masszázsszalonok, kozmetikák, fodrászatok, szoláriumok, panziók, szállodák, konditermek, wellness szalonok, edzőtermek, sportlétesítmények, klinikák, kisebb rendelők.

Mennyi idő alatt térül meg egy Skinrex gép ára?

A megtérülés természetesen sok tényező függvénye, hiszen nem mindegy, hogy Ön mekkora vendégkört képes bevonzani, mikor szolgáltat, milyen az üzletének a nyitva tartása, vagy éppen hány alkalmazottal dolgozik. Ennek ellenére ki lehet számolni egy megbízható adatot, amely szerintünk valahová 2 és 4 hónap közé esik.

Mekkora rizikót vállalok, Önök visszavásárolják-e a gépet ha el akarom adni?

Mi csak és kizárólag új gépek forgalmazásával foglalkozunk, tehát nem áll módunkban gépeket visszavásárolni, de ha Ön rendelkezik egy megfelelő szolgáltatóhellyel, és megfelelő vendégkörrel, kizártnak tartjuk, hogy ne térülne meg a befektetése. Legfeljebb több időt vesz igénybe, de mindenképpen megéri, hiszen ha Ön csak heti (nem napi) 5-6 kezelést tudna szolgáltatni, akkor is megtérülne a befektetése maximum 1 év alatt, és valljuk be őszintén, ez nem mondható el a legtöbb bizniszről…

Mekkora bevételre számíthatok a gép üzemeltetéséből?

A fentebb felvázolt adatokkal számolva egyértelmű, hogy gépszámtól és/vagy a kezelőhelyek számától függően Ön havi 1-2-4 milliós vagy ennél jóval magasabb bevételt is elérhet. Minden attól függ, mekkorát mer lépni, és mennyi energiát, figyelmet akar erre a szolgáltatásra fordítani.

Mennyiért lehet eladni ezt a szolgáltatást?

Ez természetesen földrajzi elhelyezkedéstől, vendégkörtől, és az üzletvezető bátorságától is függ.

A  franchise rendszerbe belépett szalonjaink árai szabottak és egységesek, ezzel is védve gépvásárlóink érdekeit.

Kapcsolat

Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249