Hydroimpact, a hidrogénes arc- és hajkezelő rendszer

A kozmetika és a fodrászat forradalma

Ráncok, megereszkedett bőr,szem körüli karikák, szarkalábak, szeplők, pigmentfoltok, hajszálértágulatok, rosacea, akne, pattanásos,  gyulladásos bőr, alulhidratált bőr, hegek, sérülések, tályogok, a legkülönbözőbb bőrbetegségek hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, korpásodás, fejbőrviszketés, zsíros haj és fejbőr, száraz és fénytelen haj , nehezen kezelhető durva haj , őszülés, pikkelysömör

Ugye ismerős problémák ? Természetesen ma már mindegyikre találni kezelések tömkelegét, legtöbbjük valóban hatékony, ma már környezet barát ,,bio” is. Kozmetikusaink felkészültek,  akár diagnosztikában, akár a kezelések kiválasztásában  legtöbbjük mindenre fel van készülve.

Mi az ami közös a fent említett összes bőr és fejbőr problémában? 

Az ok: a szabadgyök

Korunkban rohamosan növekszik a szervezetünket mérgező szabad gyök terhelés mértéke, hisz ennek oka lehet a dohányzás, a drog, gyógyszer és alkoholfogyasztás, az elektroszmog, az UV sugárzás, a légszennyezés, a mérgező vegyszerekkel való érintkezés, kozmetikai szereink, sőt táplálkozásunk is.

A szabad gyökök részt vesznek mind az öregedés, mind pedig a rákos betegségek kialakulásának a folyamatában.Sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket , DNS-t.

Japán klinikákon felfedezték ami mindezekre gyógyír lehet: a HIDROGÉN 

A molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, ráadásul az oxigénnel egyesülve szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik.

Ha összehasonlítanánk az általunk ismert antioxidánsokkal, külsőleg alkalmazva 176-szor erősebb hatása van mint a C-vitaminnak, vagy 865-ször hatásosabb mint a Q10. 

Mit tud a Hydroimpact?

  • Világszabadalmon alapuló technológia, ami a Japánban  klinikákon már nélkülözhetetlen, Európában  és  Magyarországon az első gépek érkeznek be
  • Végtelenül egyszerű: nem kell hozzá külön kozmetika család, különböző szerek a különböző bőrproblémákra, egyetlen kezeléssel látványos eredményt tud elérni
  • Senki sem mondhatja, hogy a kezelés során alkalmazott anyagok károsak, nem elég biok, nem elég természetesek: mi egyéb lenne természetes, mint a tiszta víz
  • kezelhető vele nem csak az arc, toka, hanem a test felületén bárhol található sebek, hegek, bőrbetegségek, égések
  • Sőt, még a hajas fejbőr is
Hogyan működik a Hydroimpact?

A HIDROGÉNES FEJ  

 A világszabadalomnak számító hidrogénes fejjel való kezelés során, a gép által előállított nagynyomású hidrogén sugárral kezeljük az arc illetve a fejbőrt (vagy bármilyen testfelületet, ami sérült, gyulladt, ekcémás)

nagynyomású hidrogén a bőr mély rétegeibe eljutva az ott fészkelő szabadgyökökkel egyesülve vízzé válik, egyben hidratálva bőrünket. Mindeközben, az erős, vékony hidrogén sugár mellett vákuum keletkezik, ami kiszippantja a feleslegessé vált szennyeződéseket, elhalt hámsejteket.

Két tipusú kezelőfej tartozik a géphez, egy az arc, dekoltázs és egyéb testfelületek kezeléséhez, egy másik pedig a hajas fejbőrkezeléséhez !

3 funkciós elektroporézis – elektromasszázs fej

 A hidrogénnel megtisztított és felfrissített bőrre, ha mégis csak szeretnénk extra hatóanyagot felvinni, alkalmazzuk ezt a fejet. Az elektroporézis megnyitja a pórusokat, ez segít a mélybe juttatni a hatóanyagot, miközben a fejjel egyben egy elektromasszázst is végzünk. A harmadik funkció, ami ebbe a fejbe van építve a piros LED terápia, ami kezelés közben a  vérkeringést is serkenti.

Miért éri meg egy ekkora beruházás, megtérül ez valaha is?

  • mindenekelőtt: elérhető áron jut hozzá egy olyan technológiához, ami bár a világ más részein már vezető szerepet tölt be, nálunk még az elsők között lehet vele.
  • bővítheti a szolgáltatásokat, hiszen nem csak a megszokott arckezeléseket lehet végezni, hanem a testen fellelhető bőrhibák, hegek sokaságával is megbírkózik sőt,  a legkülönbözőbb haj problémákkal is mindezt úgy, hogy a gép megvásárlása után annak költségei között nem kell jelentős kiadásokkal számolnod: nem kell plusz hatóanyagot, drága kozmetikai szereket használnod.
  • Számítások szerint, ha naponta csak öt vendéget kezelsz a géppel, alkalmanként 20.000 Ft – ért (ami egy világszabadalomnak számító kezelésnél igazán nem mondható soknak – mi többet javaslunk) és csak hétköznaponként kezelsz, akkor is
Hogyan működik a Hydroimpact?
Csatlakozzon hozzánk !

Japánban, Távol-keleten, Amerikában az orvosi és szépségipari kutatások legkiemeltebb területe jelenleg a Hidrogén Terápia, ezekben az országokban már rendkívül népszerű – valóságos őrület, ​Japánban mindennapossá ​vált a hidrogénes víz használata.
Ez a trend előbb vagy utóbb, de itt is sikerágazattá válik.

Szeretne ​az elsők között lenni?

Akiknek nagyon hasznos lehet az ajánlatunk:

– szépségszalonok
– fodrászatok
– fitness központok
– magánklinikák,
– plasztikai sebészetek
– SPA központok
– víztisztítókat forgalmazó vállalkozások
– természetgyógyászok

… és mindenki aki az egészséges életmóddal foglalkozik

Keressük azokat a partnereket, akik nyitottak lennének Hidrogénterápiás központ kialakítására, vagy részt vennének a  hidrogénes víz elállító készülék​eink ​ népszerűsítésé​ben​, eladásá​ban.​​J​elentős árengedménnyel, marketing támogatással és még sok plusz lehetőséggel állunk rendelkezésükre.

Hidrogénes vizet készítő készülékek:

Természetesen nem csak a nagy értékű kozmetikai gépekkel foglalkozunk, kínálatunkban jelen van számtalan a mindennapokban is használható hidrogén terápiás készülék, hidrogénes vizet előállító hordozható és asztali készülékek.
Kapcsolat
Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249