A Skinrex  innovatív, progresszív, kreatív

Skinrex Co. Ltd Dél-Korea és Japán egyik legismertebb szépségipari gépeket gyártó cége, több mint 40 országban értékesíti elsősorban alakformálásra, ultrahangos zsírbontásra, vákuum masszázsra és oxigénterápiás arckezelésre alkalmas gépeit.

15 éve gyárt esztétikai és orvosi műszereket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

Mi is az, amit egy  Skinrex gép  vásárlásával kínálunk:

– A Skinrex a szépségipar Samsungja, KIA-ja. 15 évnyi tapasztalattal, a legnagyobb precizitással készíti gépeit.

Minden gépe innovatív, progresszív, kreatív

– Minden gépét Japánban tesztelik több hónapon keresztül,  eredményeiket klinikai eredményekkel tudják bizonyítani.

– Minden gépében felbukkan valami fejlesztés, ami világszabadalomnak számít, ami miatt MÁS mint a többi hasonló gép

– Éppen ezeknek a világszabadalomnak köszönhetően árában is alacsonyabban juthat hozzá, mint a műszakilag hasonló tudású gépekhez (de ne tévesszék össze a piacon kapható kínai gépekkel)

– A gyár magas ISO minősítéssel, minden általuk gyártott gép megfelel az EU szabványoknak is, CE minősítéssel rendelkezik

– Kezeléséhez nem kell feltétlenül szakvégzettség, kezelésük egyszerű, betanítható, a forgalmazó által adott oklevéllel használható

– A vendégek kényelmére is gondoltak, mindig figyelnek arra, hogy egyetlen kezelés se legyen fájdalmas, kényelmetlen a kezelt számára.

– A magyarországi forgalmazó kizárólagos joggal képviseli a gyárat 5 éve Magyarországon, a gépekre egy év garanciát vállal.

– A vásárlóinknak a szokásos kiszolgáláson kivül szivesen segítünk több éves marketing és üzemeltetési tapasztalatunkkal

– Olcsó üzemeltetés – legtöbb gépünk gyakorlatilag nem igényel költséges kellékanyagokat, üzemeltetési költsége elhanyagolható

  • alacsony járulékos költségek: nincs szükség szakképzett személyzetre
  • rövid beüzemelési szakasz: a gép kezelője 1 nap alatt betanítható 
  • magas hozam: 7 számjegyű havi pluszbevételre tesz szert
  • gyors megtérülés: 1/4 év alatt megtérül a befektetése
  • alacsony járulékos költségek: nincs szükség szakképzett személyzetre
  • rövid beüzemelési szakasz: a gép kezelője 1 nap alatt betanítható

A zsírbontásban alkalmazott technológia különlegessége:

A Cavi-Lipo dél-koreai fejlesztésű gép a már ismert kavitációs technikát fejlesztette tovább, több világszabadalomnak számító újdonság beépítésével., Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így azok nem képesek az újranövekedésre. Így a kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül, ráadásul az eredmény tartós: a kezelés után, a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja hatását.

A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető, és egy alkalommal teljes testet is kezelhetünk

Ez a zsírbontó technológia lényegesen hatékonyabb mint a jelenleg piacon lévő zsírbontó készülékek, egy-egy alkalommal teljes testet lehet vele kezelni, és kevesebb alkalom is teljes és végleges hatékonyságot eredményez!

Ha már csalódott az eddig alkalmazott zsírbontógépekben, ha kipróbálna valami igazán hatékonyat, megbízhatót, ha szeretné hogy vendégei elégedetten távozzanak, próbálja ki a Skinrex gépeit!

TAVASZI AKCIÓ NAGY ENGEDMÉNYEKKEL

Kapcsolat

Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249