​Triplebody ​ – az elektrostimuláció új generációja

 A  technológiáról:

Felgyorsult világunkban mindent azonnal akarunk, és természetesen minél kevesebbet szeretnénk fáradni érte.

 Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult.  Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira.

Ez az orosz tipusu sportolókon alkalmazott technológia azonban teljesen más, mint amit nálunk speedfittnesként, EMS technológiaként ismernek.

​A Triplebody ennek a legújabb és legmagasabb szinten kivitelezett változata:

Innovatív megközelítés – kiemelkedő design

– Ebben az egy készülékben egyesül a középfrekvencia, a rádiófrekvencia és a lézer ereje.
​ – ​a 4000 Hz-es vivőfrekvenciának köszönhetően a szövetek mélyebb rétegeiben is tud hatni, ezért kiválóan alkalmas mélyszöveti ingerlésre.
​- ​8​ különböző tappancsot elhelyezheti a test bármely felületén, nincs szükség ​vivő öltözékre a vendégen.
​- egyénre szabható kezelések
– Beépített érzékelők automata kikapcsológomb, túlmelegedés esetén
-egyszerű kezelés mellékhatások nélkül​
​- A​ terápia kellemesebb,​ kényelmesebb, ​ emellett hatásossága messze túlszárnyalja a hagyományos elektromos árammal végzett EMS ​és Speedfitness ​edzéseket és kezeléseket !

 ​- ​A kezelés alatt nem kell mozogni, nem kell hozzá személyi edző, a vendég kényelmesen pihen​ közben​

3 az egyben technológia

Az MF (középfrekvencia)
-Feloldja a zsírsejteket
– csökkenti a narancsbőrt
-ellazítja az izmokat
– méregtelenít
– javítja az anyagcserét
– serkenti a vérkeringést
Az RF (rádiófrekvencia)
– elsimítja a ráncokat, fiatalítja a bőrt
– rugalmassá teszi  a szöveteket
A LÉZER
– szintén oldja a zsírsejteket
– csökkenti a narancsbőrt

Szeretne kisportolt fitt alakot, de valamiért nem mozoghat?

Sokan vannak, akik bármennyire is szeretnének, nem tudnak beállni a sorba és futni a köröket a Margit-szigeten, vagy minden feladatot elvégezni egy edzőteremben – még egyspeedfitness edzés is nehéz feladat lehet egy sérülés után, vagy sok-sok évnyi kihagyás után.

Jó lenne valami átmenet, és ezekben az időszakokban is átmozgatni izmainkat, elindítani a fogyást, formálni alakunkat?

Válassza a Zerobodyt !

1.) Zsírégetés: A kötőszövetekben lerakódott zsírsejteket lazítja, és távolítja el.

2.) Karcsúsítás és súlycsökkentés: Az elektromos ingerjel mélyen behatol és stimulálja az izmokat, az anyagcsere a sebesség fokozásával segítséget nyújt a felesleges zsírrétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesíti a laza bõrt.

3.) Narancsbõr kezelés:
Az elektromos impulzusok frekvenciájának intenzív váltakozása elmasszírozza a kötõszövetben felhalmozódott zsírsejtek tömegét. Eközben feszesíti és karcsúsítja a kezelt területet.

4.) Bõrfeszesítés:
A narancsbõr csökkenésének következményeként a bõr alatti kötõszövet feszesebbé, ezáltal az egész bõr rugalmasabbá válik.

5.) Csípõ, popsi és comb karcsúsítás:
Ideális program a “körte alak” karcsúsításához.

 6.) Nyirokmasszázs:
A salak- és a méreganyagok testünkbõl történõ eltávolítását nyirokrendszerünk végzi. Ez a gyengéd program egy mélyreható, nyugtató masszázst végez a nyirokkeringésben.

 7.) Mélyizomtónus fokozás:
Azokat az izmokat éri el, amelyek aktív tornával nem érhetõk el. Ezeknek a nagy testformáló izmoknak a megerõsítése gyors és kitûnõ testkarcsúsítási és építési eredményeket ad.

 8.) Izomkidolgozás:
Ez a program nagy segítséget nyújt a betegség utáni rehabilitációban, mivel hosszabb ágynyugalom, vagy betegség után az izmok jelentõsen legyengülnek.

 9.) Szülés utáni rehabilitáció:
A program csökkenti a has, a derék és a csípõ méreteit, elszállítja a derék körül felhalmozódott többlet folyadékot és helyükre igazítja a tartóizmokat.

Orvosi felhasználhatósága

A készülék alkalmas kiterjedt, vagy mélyen fekvő beteg területek, krónikus és degeneratív folyamatok, valamint érzékeny betegek ingeráram kezelésére. A készülék által keltett interferenciás áram a testfelszín alatti szövet-rétegekben keletkezik. A készülék felhasználható ideghatás alapon gerjeszthető szövetek, motoros idegek, izmok, kötőszövetek mozgatására, idegek stimulálására, mélyebben fekvő szervek kezelésére. Alkalmas sejtfunkció-aktivizálás koncentráció különbség ki-egyenlítődéssel ödéma felszívódásának és egyéb regenerációs folyamatok meggyorsítására. Használható megfeszült izmok ellazítására, fájdalomcsillapító hatás elérésére.
A terápia előnye, hogy megengedi nagyobb áram-intenzitás alkalmazását, különösen a mélyebben fekvő szövetek kezelésénél, mivel a kezelésnek nincsenek kellemetlen mellékhatásai.

Tavaszi akcióban bruttó

3.556.000 Ft helyett  2.794.000 Ft

Kapcsolat

Amennyiben szeretné megismerni akciós ajánlatunkat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és kérje árajánlatunkat, vagy hívjon minket hogy személyre szabottan tudjunk ajánlatot tenni!

Skinrex Beauty Hungary

Tel.: +36 70 361 3249
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com

A Skinrex márka kizárólagos forgalmazója a Medicalteam Kft

Minden jog fenntartva! ©2017 Skinrex Beauty Hungary
E-mail: info@ultrahangoszsirbontas.com   |    Zsírbontógépek: +36 (70) 361 3249